Hovedretter03/08-2018 af Dorthe Anneberg

Sommer salat med hummerhaler og nektariner

Sommer salat med hummerhaler og nektariner

Salat til middag på en varm sommerdag, det kunne nemt være denne, den fylder og den smager fantastisk. Server den med et godt stykke brød til. Hummerhaler kan erstattes med store rejer.

Du skal til 2 personer bruge

lidt grønne haricots  vert – kogte og kolde

lidt ruccola salat

2 tomater

1 – 2 nektarin

1 avocado

lidt basilikum

ca. 200 g frisk pillet hummerhaler

smør til stegning

1 tsk honning

reven citronskal af 1/2 citron

lidt paprika

dressing af

4 -5 spsk avocado olie

1 spsk citronsaft

2 spsk æbleeddike

lidt salt og peber

Bland grønne bønner med rucola , tomater i både, nektariner i tern  rør dressingen sammen hæld denne over og vend forsigtigt – anret på fad.

Skær avocado i både og læg på salat.

Smelt en god klat smør på panden, tilsæt paprika, honning og sauter hummerhalerne heri ganske kort tid – tilsæt reven citronskal.

Tag af varmen og kom dem på salaten – pynt med lidt frisk basilikum. Server straks. Godt brød passer godt til.

God fornøjelse og tak fordi du læste med.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *