diverse22/07-2017 af Dorthe Anneberg

Små nye gulerødder

Bagte små nye gulerødder.

Der er så fantastisk mange fine friske danske grøntsager. Jeg ved vi er mange der gerne vil bruge de danske lokale råvarer. I supermarkeder sættes der fokus på lokal producenterne og er man i provinsen, så finder man gårdbutikker og små boder i vejkanten. Friskhed gør en stor forskel i smag. Sorteringen, hvis man køber i små boder kan dog være noget af en oplevelse. Da man bundter lidt anderledes end i supermarkeder – en skøn blanding af stort og småt.

De nye gulerødder er gode rå til snack men de er også gode som tilbehør til grillmaden eller til en lille forret. Enkelheden gør det enkelt, at tilberede og smagen er rigtig dejlig.

Du skal bruge

små gulerødder beregn – 3-4 stykker per person alt efter størrelse.

Olivenolie – brug en med lidt smag i den med citron smag passer rigtig fint.

Salt, jeg bruger sydesalt

Peber

Feta – bare et lille stykke enten i terne eller blot smuldret, det kommer an på hvilken feta du køber.

 

Vask og rengør de små gulerødder, lad lidt af toppen sidde på. Tør dem og kom dem på en bageplade beklædt med bagepapir.

Kom lidt olie på vend dem rundt så olien er fordelt, drys med salt. Sæt dem i ovnen ved 220 grader – i ca. 10-12 min alt efter størrelse.

Tag dem ud og drys feta på.

God fornøjelse og tak fordi du læste med.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *