diverse10/07-2018 af Dorthe Anneberg

semi tørret tomater – langtidsbagte.

Semi tørret tomater

Det tager tid – men smagen er så fantastisk og alle kan lide disse tomater. Det ser ud af meget når man starter men lav en stor portion, de kan sagtens holde sig nogle dage og skal de holde sig længere kan man overhælde dem med oliven olie.

Du skal bruge

3-4  bakker cherry tomater / manzano tomater

friske krydderurter,  du kan bruge hvad du kan lide, disse er  gode timian, rosmarin, isop, zar, oregano eller salvie eller et mix af nogle.

3 -4 fed hvidløg

lidt olivenolie

salt

lidt sukker

Halver tomater kom dem i en stor skål – kom lidt olienolie over drys med salt og lidt sukker – vend forsigtig rundt og kom så tomaterne på en bradepande beklædt med bage papir. Kom hvidløg  og krydderurter over.

Sæt bradepanden i ovnen ved 75 grader i ca. 10-12 timer – syntes du ikke de helt er tørre nok skru så op til 100 g efter 10 timer.

De er gode i pastaretter, til pynt på den kolde kartoffelsalat, som tilbehør til grilretterne.

God fornøjelse og tak fordi du læste med

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *