diverse03/08-2017 af Dorthe Anneberg

Saltagurker!

Salt agurker.

Det er nu der ligger agurker – lige eller krumme i alle butikker til næsten ingen penge. Eller du kommer måske forbi en gårdbutik eller vejbod, hvor de også sælges. Så det er nu der skal tilberedes til saltagurker – det er meget nemt. Jeg er opdraget med, at der skulle syltes og det meste skulle gemmes til vinteren. Men jeg syntes, at det er dejligt, at tilberede noget der kan bruges straks – disse agurker kan spises efter et par dage. Jeg opbevarer dem i køleskab.

Du skal bruge

4-5 agurker

8 dl sukker

2 dl salt

1 l eddike

dild gerne kroner.

Rør salt, sukker med eddike, så det sukker salt opløses. Det gør ikke noget at der er lidt salt som ikke helt er opløst. Skær agurker i til tykke skiver, håndskårne. Kom agurk skiver i rengjorte glas . Pres dem godt sammen, hæld lagen over og pres lidt igen og kom et par ekstra skiver i – de falder sammen!!

God fornøjelse og tak fordi du læste med!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *