Forretter19/03-2018 af Dorthe Anneberg

Rejetatar med mango.

Rejetatar af håndpillede med mango og blegselleri

Hvad skal der serveres til forret her mens vi venter på foråret! Det er koldt og vi savner vidst alle solen. Den lille enkle forret mede håndpillede rejer og mango kunne være et bud. Farven er fin og smagen er god, let er den også og endelig så er der gode mango at få netop nu.

Da det er de enkelte ingredienser der skal smages, så brug nogle gode rejer der smager af noget. Jeg køber nogle håndpillede rejer som har rigtig god smag.

Du skal til 2 personer bruge:

1 dl rejer, håndpillede er bedst – find nogle med god smag

1 dl mango

1 dl blegselleri

1/2 dl hakket mynteblade

2-3 spsk god olivenolie gerne mynte infused

meget lidt citronsaft 1 tsk

salt og peber

evt. lidt god balsamicoeddike – udelad hvis du ikke har en god tyk af slagsen.

Hak rejer groft – gem lidt hele til pynt

Halver mangoes og skære skindet af – skær i små tern. Skær blegselleri i tynde skiver evt. På mandolinjern. Hak mynte.

Bland rejer, mango, blegselleri og mynte i en skål, tilsæt lidt olie, citronsaft og salt og peber.

Anret kom lidt hel rejer øverst og evt et par blade mynte. Kom en tsk balsamico eddike på tallerkenen. Server med et stykke ristet rugbrød og lidt smør.

Server med et stykke ristet rugbrød og smør. Andet brød kan bruges.

God fornøjelse og tak fordi du læste med.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *