Om Dorthe Anneberg

Om mig: Jeg har altid haft stor glæde ved at tilberede mad – lige fra barn har jeg fulgt min mor, som var helt fantastisk i køkkenet til et større gods, hvor jeg er vokset op. Jeg valgte dog ikke køkkenvejen men tog en omvej og læste jura, blev cand. jur. og senere advokat. I mit arbejdsliv har jeg arbejdet som HR-chef. Selvom arbejdslivet kunne være travlt, så har der altid været tid til mit køkken.
Efter at jeg for snart 10 år siden tog en stor beslutning om at forlade arbejdsmarkedet, har jeg leget med tanken om hvordan min interesse kunne deles med andre.

Nu er det så en realitet – jeg har valgt at kombinere min blog med en lille webshop, hvor jeg for tiden, og som en start, blot har een vare at markedsføre – Chia frø.

Jeg håber, min blog også vil kunne danne ramme for dialog omkring mad.
Jeg glæder mig til, at møde dig på min blog og i min webshop.

Dorthe Anneberg