brød og kager01/06-2017 af Dorthe Anneberg

Nem kiks med chia frø og en masse andre kerner!

Kerne kiks eller knækbrød med chia frø og andre kerner!

img_0821

Disse kiks er nemme og de er gode som snack med eller uden en dip. Eller til osten eller til theen eller bare til at spise fordi man lige har lyst!

1 dl solsikkekerner

1 dl rugmel

1 dl quinoa

1 dl græskarkerner

1/2 dl chia frø

11/2 dl vand

1 æg

1 tsk salt

lidt oliven olie til at rulle ud i.

Ægget piskes  med vand – de øvrige ingredienser tilsættes – bland godt så det hele hænger sammen – tyk grød!

Hæld ca. halvdelen ud på et stykke bagepapir der er smurt med oliven olie – (det skal passe til pladen) – læg et stykke bagepapir ovenpå og rul ud så tyndt som muligt. Træk det øverste stykke bagepapir af. Gentag med resten af massen.

Du kan skifte kerner ud – jeg har netop bagt igen hvor jeg har brugt bygflager i stedet for quinoa og lidt sesamsfrø.

Bag dem ved  130 g i ca. 50-60 min. Afkøl og knæk dem i mindre stykker – opbevares i lufttæt dåse.

God fornøjelse og tak fordi du læste med

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *