brød og kager17/05-2017 af Dorthe Anneberg

Min kage!! Appelsinkage med chia frø.

img_0269-2

Hvor heldig kan man være! At blive 60 år er ikke specielt sjovt, men der sker uforudsigelige ting som gør, at det ikke er så slemt. Mange gode hilsner, og en opmærksomhed som er helt overvældende. En sød familie der gør alt for, at dagen skulle være en god dag og det var det – men det var  ikke det eneste også blandt mine nye venner som jeg kun kender fra sociale medier kom der hilsner og størst af alt var nok, at Lene fra bagvrk.dk havde lavet en kage til mig. Nu er det jo ikke sådan at jeg fik kagen fysisk – men jeg kunne jo se at de ingredienser der i kagen så var det lige mig!! Jeg har nu tilberedt kagen valgte at tilberede den som en kage og i hjerteform – Tusind tak Lene! – den er som jeg kan lide en kage, ikke for sød frisk i smagen og så at der er chia frø i – gør den jo helt fantastisk. Opskriften kan du finde på Lenes dejlige blog http://bagvrk.dk/appelsinkager-med-chiafroe/ og frøene kan du købe hos mig – hvis du skriver koden: chia chia  – får du rabat.

God fornøjelse og tak fordi du læste med.

  1. Lene Tranberg siger:

    Selv tak:-) <3 Det glæder mig, du kunne li' den:-D

  2. Dorthe Anneberg siger:

    Lene – jeg takker igen også fordi du altid er sød til at hjælpe ? Mange hilsner Dorthe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *