diverse21/01-2018 af Dorthe Anneberg

Mango humus

Mango humus

Jeg har tidligere lagt opskrifter på humus – denne får på grund af gurkemeje, en fantastisk farve. Den er rigtig god som tilbehør til fisk.

Det er nemt, at lave humus og det holder sig i køleskabet. Har du ikke tid til at lægge kikærter i blød, så syntes jeg at man med godt resultat kan bruge kikærter fra dåse.

Du skal bruge:

1 dåse kikærter eller ca. 250 g kogte kikærter

2-3 spsk tahini

1/2 dl olivenolie

1 moden mango

saft af 1 citron

salt og peber

1 spsk gurkemeje

1 tsk muskat nød

1 håndfuld bredbladet persille

salt og peber

evt. 2 knust fed hvidløg

evt lidt vand til at justere konsistensen med

Kom det hele i food processoren – kør til en jævn masse og juster med vand – smag til om der mangler lidt citron, salt eller peber!!

 

God fornøjelse og tak fordi du læste med

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *