Opskrifter07/12-2017 af Dorthe Anneberg

Mandler med rosmarin til snack

Mandler til snack

Et fast indslag hos mig er næsten altid at gæster bydes velkommen med et lille glas og så saltede mandler – i en lang periode har det været, salt mandler med et drys lakrids. Nu ville jeg prøve noget lidt andet – jeg valgte at smutte mandlerne og så krydre med rosmarin og lidt flage salt – det er så enkelt men rigtig godt!.

Du skal bruge

200 g mandler

2 spsk olivenolie

1 spsk frisk rosmarin hakket

1-2 tsk flagesalt

Kom mandlerne i kogende vand et par min – hæld vandet fra og smut dem. Kom mandler sammen med olie, salt og fint hakket rosmarin i en skål eller i en plastikpose. – Rør godt rundt eller ryst posen, så alle mandler er vendt i olie og krydderier.

Hæld mandlerne ud på en bageplade beklædt med bagepapir.

Kom dem i oven ved 175 grader i ca. 10-12 min – vend rundt i dem under vejs. De skal være gyldne. Afkøl – skal de ikke spise straks kan de fint opbevares i lufttæt beholder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *