Forretter25/01-2018 af Dorthe Anneberg

Krabbesalat

Krabbesalat med pink grapefrugt.

Om det er til forret eller til en frokost – så er krabbesalt altid godt! Men det kræver ordenligt krabbekød! Denne er ganske enkel – den pink grapefrugt er rigtig god i salaten.

Du skal bruge

2-3 dl krabbe kød helst i lidt store stykker – det kan være friske klør – men man kan godt finde fint krabbekød på dåse.

1/2 pink grape frugt

2 spsk mayonaise

1/2 dl cremefraiche eller græsk yoghurt

1 tsk dijonsennep

1 knivspids paprika

1 tsk tomat paste eller pure

salt og peber

Kom krabbekød i en skål, skræl grapefrugt og pil alle hvide hinder af – del i mindre stykker og kom grapefrugt ned til krabbekød. Gem lidt grapefrugt til pynt.

Rør en dressing af de resterende ingredienser smag til juster med paprika og tomat paste, salt og peber så du har en dressing du kan lide hæld den over krabbekødet vend rundt.

Anret og server med godt brød til. Man kan også komme lidt hvidløg i salaten.

God fornøjelse og tak fordi du læste med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *