Desserter18/04-2017 af Dorthe Anneberg

Hjemmelavet kirsebærkompot efter opskrift fra 1896!!

img_7386

Jeg var i gang med flere projekter! Finde ud af om der i fryseren ikke var frugt og andet som skal anvendes inden den nye sæson, med først de dejlige rabarber og senere med  alt det andet!! Jeg var også igang med, at få lidt styr på de gamle kogebøger og opskrifter som jeg har fra min mor og nogle af dem havde min mor fra min mormor.

I fryseren var der endnu en pose med frosne kirsebær, som jeg havde udstenet – jeg har ikke sådan en kirsebærudstener, jeg har lært at bruge en hårnål. Ud af kirsebærerne blev en dejlig kompot som jeg tænker vil være rigtig god til hjemmelavet vaniljeis, eller til pandekager med flødeskum. Men mest sandsynligt vil jeg nu bruge denne kirsebærkompot til chia grød.

Jeg har fulgt opskriften fra Fru Nimbs syltekogebog fra 1896.  Som du ser neden for.

img_7384

Tak fordi du læste med!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *