Forretter07/02-2018 af Dorthe Anneberg

Bruschetta med mozzarella

Bruschetta

Reste mad måske – ihvertfald er det ofte en lille ret jeg servere dagen efter  jeg har tilberedt pizza. Jeg får altid for meget dej når jeg bager pizza og alle ingredienser der skal bruges til bruschetta har jeg også brugt til pizzaen. Af den dej der er i overskud fra pizza bagning bager jeg et lille brød eller flutes. Jeg har købt en dansk bruschetta fra la treccia – den er helt fantastisk i smag. www.latreccia.dk

Du skal til 2 personer bruge:

4 skiver flutes

et par håndfulde små cherry tomater

1/2 snack peber

1 knivspids sukker

evt. lidt hvidløg

1 lille bundt purløg

salt og peber

oliven olie

ruccula salat vendt i lidt balsamico og oliven olie

Skær 4 skiver af flutes – læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir – dyp skiverne med lidt olivenolie og vend dem så der er lidt olie på begge sider. Sæt i ovnen ved 225 g i ca. 8-10 min – vend dem evt. en gang undervejs.

Skær tomater i halve – kom i foodprocessor – kom knivspids sukker over, samt snak peber i mindre stykker, salt og peber – hvid lød i små stykker og purløg klippet i mindre stykker – kør pulse et par gange så det er hakket og blandet, det må ikke blive for fint – du kan også gøre det med kniv

Kom tomatblandingen på brødstykkerne pynt med et lille stykke mozzarella sæt i ovnen i ca. 6-7 min ved 225 g.

Anret på ruccula salat og server.

God fornøjelse og tak fordi du læste med

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *