diverse02/08-2018 af Dorthe Anneberg

Brombærmarmelade

Brombærmarmelade

En tur i skoven eller en tur langs hegn, så er det ofte man finder brombær. Jeg fandt nogle små fine i skoven – nok til at jeg kunne tilberede lidt marmelade. Det  vil være rigtig godt til efterårets pandekager!

Du skal bruge

ca. 300 g brombær

ca. 125 g sukker – jeg brugte syltesukker

1 limequat – det kunne lige så godt være lidt reven citronskal

1/2 vaniljestang – jeg brugte en hvor kornene  var brugt til en anden ret

lidt tørret havtorn

lidt rom

Brombær, sukker, vand, limequat i små bitte tern og vaniljestang kommes i en gryde og koges godt igennem til sukker er smeltet – ca. 8-10 min. Smag og der skal lidt mere sukker i.

Tilsæt lidt rom og havtorn. Kom på små rengjorte glas skyllet i rom.

God fornøjelse og tak fordi du læste med.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *